Ett dussin bra anledningar...


Seiteninhalt:
Bild: iS_5525919_376x168.jpg
 
Bild: Detail_8_1848x168.jpg
 
Bild: iS_8027415_376x168.jpg
 

...att ha NOMAPACK® i ditt varuhus

Vi har en bred erfarenhet av att utveckla och tillverka tekniska cellplaster i alla tänkbara strukturer, färger och former.
Med 60 ultramoderna produktionsanläggningar och tillverkningsplatser i Europa kan vi möta världens behov av banbrytande cellplastlösningar. Vi kan luta oss på nästan 40 års erfarenhet av cellplastextrudering när vi hävdar att utvecklingen i vår bransch kommer att fortsätta i all framtid.

Med hjälp av processkontrollerade system kan vi svara på globala marknadsutvecklingar med flexibilitet och bemöta marknadskrav över hela världen med kort varsel. De många och skiftande arbetsmetoderna och teknikerna (extrudering, formgjutning, smältning, fräsnings- och skärprocesser) i vår arsenal möjliggör en helt kundorienterad cellplastproduktion.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: nmc_00085_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Det sägs att "det finns en lösning på allt" och med detta motto i bakhuvet vi tacklar vi nya utmaningar inom plastteknik. Våra kvalificerade industriingenjörer arbetar för att skydda vår teknologiska framtid. Och samtidigt försöker de också påskynda den. Vi producerar och bearbetar ett stort antal råmaterial och utvecklar lösningar som är optimerade för att kunna hantera dagens tillämpningar och de tekniska krav som ställs av modern produktdesign.