NOMAPACK®


Seiteninhalt:
Bild: Fotolia_5244621_376x168.jpg
 
Bild: nmc_00076_184x168.jpg
 
Bild: F_5446473_376x168.jpg
 

Täckning för alla situationer

Ett oräkneligt antal produkter tar sig runt jorden och tar över världen.
En del är billiga massproducerade varor och andra är vackra hantverk, men alla har tagits fram av innovativa människor med en gedigen yrkesskicklighet och som inte är rädda för att ta risker. Därför förtjänar de här produkterna en hållbar och säker förpackning så att de kan komma fram till sina slutdestinationer på ett värdigt sätt.

Vad gäller förpackningar beror kraven helt på vad det är som förpackas. Oavsett om det handlar om bilindustrin, byggbranschen, hemmarknaden eller dyra lyxvaror är syftet med förpackningen vanligtvis att skydda varorna mot skrapning, slitage och skador som orsakas av stötar. Innovativa, lättviktiga förpackningsmaterial har en roll att spela i alla typer av transporter – på land, till havs och i luften. Detta sparar också tid, energi och pengar. Dessutom är det självklart så att en tilltalande förpackning och en bra estetisk profil är ett effektivt sätt att få kunden att köpa produkten.

NOMAPACK® profiler kan användas som förpackning, utsmyckning och skydd för allt du kan tänka dig – utan undantag. Våra standardprodukter räcker för att tillgodose de flesta förpackningskrav, men om du har en speciell eller väldigt annorlunda produkt tar vi hänsyn till dess unika form och egenskaper och skräddarsyr en förpackning för just det föremålet. Tillsammans med dina experter analyserar våra specialister de specifika kraven och tar fram en förpackningslösning som är perfekt avpassad efter dina behov. Våra resurser och innovativa tillverkningsprocesser (utöver vår erfarenhet och entusiasm) är mer än nog för att bemöta specifika utmaningar och för att göra det omöjliga med cellplast. Med NOMAPACK® kan du med andra ord vara säker på att din kvalitetsprodukt kommer fram hel till slutkunden.