Vårt produkt- och kompetensspektrum


Seiteninhalt:
Bild: material-com-1
 
Bild: material-com-2
 
Bild: material-com-3
 

Du står i fokus!

Vi behärskar utvecklings- och produktionsteknologierna för tillverkning av formdelar i skumplast.
Ute i verkligheten måste våra cellplaster tillfredställa de mest varierande funktionskrav. Detta kräver olika densitet, färg och mönster. Vårt tekniska kunnande gör att vi kan erbjuda dig skräddarsydda komponenter för färdiga produkter eller för anpassade lösningar. Tillsammans med dig utvecklar vi den bästa cellplasten för ditt användningsområde.

Som tillverkare av märkesvaror måste du erbjuda dina kunder högsta möjliga kvalitet. Det gör att du måste ställa samma höga krav på dina leverantörer. Våra produkter ger ditt varumärke det där lilla extra. På så sätt kan du erbjuda dina kunder produkter som är av så hög kvalitet att de sticker ut i mängden.

Vi har ett stort sortiment cellplaster tillverkade av vitt skilda material och med olika sammansättning, som till exempel sluten eller öppen cellstruktur. Våra högteknologiska tillverkningsprocesser och vår ständiga vilja till framsteg gör att vi kan skapa nästan vad som helst med cellplast.
Bild: material-com-.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: nmc_00090_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
NMC Customizing, måttkostymen för dina produkter

Vår värld är skumplastlösningar för alla tänkbara nuvarande och framtida branscher. Som exempel har vi här några applikationsområden.
Våra ingenjörer finner tillsammans med era specialister den till era behov perfekta lösningen. Även det förment omöjliga kan lösas med skumplast.

NOMATEC® är mångsidigt

NOMATEC® skyddar mot tryck, slag och stötar eller mot skavskador och höjer samtidigt komforten betydligt. Om det gäller personer eller möbler, komponenter eller helfabrikat, NOMATEC® finns på plats.

Med NOMATEC® isolerar du dina varor ordentligt och varaktigt mot kyla och värme, skyddar dem mot fuktighet och bevarar dem mot frostskador och väderpåverkan. Inte ens dragluft har någon chans att tränga in om skarvställen är bestyckade med NOMATEC®.

NMC - paket som spar bekymmer för allt

Med NMC förvärvar du inte bara produkter och komponenter av förstklassig kvalitet utan också ett omhändertagande av allt från idén i din utvecklingsavdelning fram till den färdiga märkesprodukten i logistikcentrat och ändå längre. Om det gäller projektstöd eller rådvigning, träning eller service - med NMC står du aldrig ensam.

De upptill på undersidorna uppförda NMC-produktförtjänsterna förklarar vårt servicepaket i detalj.