Konstruktion


Seiteninhalt:
Bild: civil_1.jpg
 
Bild: civil_2.jpg
 
Bild: civil_3.jpg
 

Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_4.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_5.jpg
 
Bildbeschreibung:
Fönster- och fasadindustrin

Vi betraktas allmänt som ledande inom fönster- och fasadisolering. Världens främsta företag i fönster- och glasfasadindustrin använder våra innovativa NOMATEC®-cellplaster. Genom sina höga värmeisoleringsvärden bidrar de projektspecifika specialprofilerna i hög grad till förbättrad energiprestanda och uppfyller därmed nya standarder.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_6.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_7.jpg
 
Bildbeschreibung:
VVS

Det finns alltid en specialiserad NOMATEC®-cellplast för att hålla värmen inne och kylan ute. Tack vare de termoplastiska egenskaperna ger en NOMATEC® energieffektiv isolering av fjärrvärmerör. I samarbete med våra partner tillverkar vi alltid funktionella och långvariga lösningar. Dessutom tillverkar vi förlimmade cellplaströr för VVS-sektorn. Vi arbetar med välkända rörtillverkare vars produkter förses med lim av beprövad och testad NMC-kvalitet. Inom byggnadsventilation ger våra cellplaster den nödvändiga värmeisoleringen och bidrar till behaglig och energieffektiv ventilation.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_8.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_9.jpg
 
Bildbeschreibung:
Vägbygge, konstruktion av taxibanor och järnvägsbygge

Expansionsfogar används vid tätning av vägar och flygplatser. NOMATEC® runda lister ger rätt konkav form när man häller den flexibla tätningsmassan. Våra cellplaster bidrar till hållbara beläggningar genom att skapa en lämplig balans mellan mekanisk belastning och temperaturskillnader. Vid järnvägsbyggen minskar NOMATEC®-cellplaster på samma sätt fortplantningen av störande ljud i omgivningen.