Projektstöd


Seiteninhalt:
support_3
nomatec-27_184x344.jpg

Tack vare vår erfarenhet, rutinerade tekniker och projektspecialister kan vi erbjuda våra partner skräddarsydda lösningar och korta ledtider. Hand i hand kan vi ibland göra det omöjliga.

support_5
pad_184x344.jpg

NMC har många års erfarenhet av att tillverka tekniska cellplastprodukter i nära samarbete med kunden. Våra tekniker ger stöd på plats för att garantera en smidig integrering av våra produkter i kundspecifika tillverkningsprocesser.

support_4
iso_184x344.jpg

Vi finns alltid där för att hjälpa er under projektets genomförande. Vi håller ett öga på era problem, kontrollerar genomförbarheten och ger stöd vid verkställandet. Det gör att vi kan göra nödvändiga justeringar för att rätta till alla små detaljer.

support_2
Spirallosungen_184x344.jpg

Våra cellplastprodukter kan anpassas till er särskilda produktionsprocess. Det är en garanti för en ekonomisk och effektiv produktion.

support_6
Detail_18B_184x344.jpg

Vi strävar efter att utveckla lösningar tillsammans med våra partner som garanterar maximal funktionell säkerhet för den färdiga produkten. Därför står våra tekniker alltid till ert förfogande, även när det gäller frågor om tekniska processer.

support_1
nomatec_sport_184x344.jpg

Nästan ett halvt århundrade av erfarenhet av tekniska cellplaster är ett mervärde för våra partner. Genom att utnyttja de allra senaste produktionsprocesserna, utveckla specifika produktionsverktyg och ha förmågan att sätta sig in i en situation på nolltid, kan våra experter hitta den perfekta lösningen för vilken tillämpning som helst.

projektunter_7.jpg